Результат пошуку зображень за запитом "лідер читання 2018"

           

          У травні  відбувся обласний  конкурс  дитячого  читання  "Лідер читання" серед учнів  7 класів  області.  Достойним  представником  нашого  району  стала  учениця  7-б класу Горохівської  ЗОШ І-ІІІст. Здинюк Катерина, яка вже багато років є активним читачем районної бібліотеки для дітей і лише за минулий рік прочитала 81 книгу             Катя дуже творча, талановита і розумна дівчина. Вона є відмінницею у школі, закінчила музичну школу по класу вокалу, є учасницею хору "Щедрик", брала участь у Всеукраїнському конкурсі ім. Петра Яцика, де на першому етапі зайняла перше місце з твором про  книгу, і на другому етапі - друге місце з твором про рідну мову.                     

           На обласному конкурсі "Лідер читання" в обласній бібліотеці для дітей вона представляла книгу А. Бачинського  "140 децибелів тиші", яка вразила її найдужче. Дівчина серйознодітей перейнялась проблемами дітей з обмеженими можливостями і ставленням до них оточуючих, про що і йшлося в книзі. Творчим доповненням до розповіді став малюнок книги на склі, який вона виготовила сама. 

Результат пошуку зображень за запитом "140 децибелів тиші купити"В автомобільній аварії юний музикант Сергій втрачає не тільки батьків, сестричку, але й слух. Він мусить навчитися по-новому спілкуватися з ровесниками в інтернаті, подолати зневіру і відчай, аби важка втрата не вбила в ньому повністю бажання жити. А також – вирватися зі злочинного кола і врятувати названу сестру від лиха...




Чудовим подарунком за участь у конкурсі стали книги та подяка управління культури Волинської обласної державної адміністрації, які їй подарували в обласній бібліотеці для дітей.

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Книгоманія 2017