Собака -  друг людини.



          20 березня у світі відзначають Міжнародний день щастя. Традицій ще небагато, адже свято відносно нове. Долучилися до заходів, на яких розповідають про значення щастя для
людини працівники Горохівської районної дитячої бібліотеки, які запросили юних читачів до своєї бібліотеки на літературні мандри "Собака -  друг людини". З давніх - давен собаки стали першими найвірнішими друзями і помічниками людини, які обороняли житло і ходили на полювання. Звичайно ж звички собак показує їх порода, про що й дізналися наші юні користувачі завдяки цікавій вікторині " Що ми знаємо про собак?" Про те звідки походить       собака і яка його роль в житті людини ми  дізналися з презентації  виставки , де було представлено такі книги як "Білий Бім, чорне вухо" Г.Троєпольского, "Вірне серце звіра" - оповідання про тварин, "Звірята в моєму житті" Л. Крушельницька, "Волохань" М. Трубайчі, "Булька" Л, Толстого, "Ці дивовижні тварини" - енциклопедія.                                           
Загалом про собак написано багато хороших книг, та яке щастя отримують діти, коли вдома з'являються ці маленькі улюбленці, до яких ставляться як до членів сім'.
 Кожен з присутніх розказав про своїх домашніх собачок та представив їх фото на своїх телефонах. Саме так проявляється щастя у наших любих юних користувачів.



                                          


 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Книгоманія 2017