Книгоманія 2017

16 березня в актовій залі Горохівської бібліотеки було проведено ІІІ етап всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія 2017»
Конкурс було проведено з метою підвищення рівня культурної компетентності дітей через заохочення їх до систематичного читання, розвитку комунікативних навичок, критичного мислення, кращої соціалізації і самореалізації завдяки читанню; сприяння створенню належних умов для рівного доступу до книжок і літератури на різних, у тому числі електронних, носіях, незалежно від рівня розвитку дітей, їхніх фізичних та інтелектуальних можливостей, забезпеченості та рівня проживання.
У конкурсі взяли участь 15 дітей-користувачів бібліотек району 6-7 класів м. Горохова, м. Берестечка, смт. Мар’янівка, с. Скобелка, с. Терешківці, с. Галичани, с. Підбереззя, с. Мирків, с. Мирне, с. Смолява.
















































Грамотами за отримане ІІІ місце були нагородженні: Пилипчук Наталія,6 кл. с. Терешківці; Гарусь Вікторія,6 кл. с. Підбереззя; Пирожок Олександра, 6 кл.    с. Скобелка; Гуцик Софія ,7 кл. м. Горохів; Примич Марія , 7 кл. с. Підбереззя.
Грамотами за отримане ІІ місце : Корінецька Іванна, 6 кл. с. Смолява;  Якобчук Максим, 6 кл. с. Галичани; Роман Вікторія, 7 кл. с.Галичани; Новосад  Давид, 7 кл. с. Скобелка.
Переможцями районного конкурсу «Найкращий читач бібліотеки» ІІІ етапу всеукраїнського конкурсу дитячого читання « Книгоманія 2017» стали Шевчук Роман, 6 кл. с. Мирне та Лоза Юлія, 7 кл. м.Горохів.

Ведучою конкурсу була бібліотекар Горохівської бібліотеки для дітей Олена Козаченко, яка проводила цікаві конкурси, такі як: « Впізнай героя» та « Загублені речі», питання до яких взяті зі шкільної програми, та бралися до уваги при оцінюванні. Склад журі очолила директор ЦБС Ольга Єлісєєва, почесними членами журі стали журналіст місцевої газети Леся Влашинець, заступник директора по роботі з дітьми Лілія Колесник, заввідділом обслуговування Майя Андрійчук. Конкурсанти не тільки демонстрували нам свої читацькі щоденники та знання сучасної літератури, свої малюнки до улюблених книг ,декламували вірші і співали пісень. Підбиваючи підсумки, хочеться відмітити, що діти люблять і хочуть читати не зважаючи ні на що, і це надзвичайно тішить нас, як бібліотекарів.




















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу