На струнах її душі
 Для вшанування  пам'яті Лесі Українки, 27 лютого, в актовій залі ЦРБ, працівниками районної дитячої бібліотеки  підготовлено і проведено літературно-мистецький захід "Вічна в любові народній".

  На свято були запрошені учні 7-х класів Горохівської школи №1 ім. І.Ф. Франка разом з класними керівниками Людмилою Лук’янівною Мудрак та Оксаною Леонтіївною Пушкарською

 З цікавістю та захопленням слухали учні розповідь ведучих завідувач відділом обслуговування РДБ  Майї Андрійчук та бібліотекаря РДБ Олени Козаченко про родину Косачів-Драгоманових, дитинство майбутньої поетеси, атмосферу в якій вона зростала, її перші злети та хворобу, з якою Леся вела тридцятилітню війну.

 Яскраво доповнили дійство вірші у виконанні активних користувачів бібліотеки   Пилип’юк Софії, Лісової Каті, Манзій Софії, Твурковської Агеліни, Майко Мар’яни, Бобко Дарини.
 















      Роль поетеси зіграла заступник директора по роботі з дітьми Лілія Колесник. У її виконанні прозвучала пісня «Золотії терни» на слова славетної землячки під акомпанемент Володимира Дубця та вірш «Contra spem spero» в англійськомовному перекладі Джона Вейна                                                                      



До уваги присутніх була розгорнута книжкова виставка «Благословенне слово, що гартує…»

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Книгоманія 2017