Всеукраїнський тиждень читання 

                                   на Горохівщині.

У Горохівській районній дитячій бібліотеці відбулося свято книги "Книжкові іменини". Звичайно, що у центрі уваги наших заходів є книга, і ми бібліотекарі, як її хранителі, щоразу намагаємось привити дітям любов до неї, навчити їх шанувати книги, бо те чого навчився змалку і залишається на все життя.




Так в останній день Всеукраїнського тижня читання наша районна бібліотека  для дітей тепло приймала другокласників школи - гімназії  №2. З захопленням діти слухали історію створення перших книг, яку розповідала їм бібліотекар відділу 1-4 класи Оксана Конопацька, а також про першу друковану В Україні книгу "Апостол", яку було видано першодрукарем Іваном Федоровим у 1574 р.










  З захопленням діти відповідали на запитання вікторини  "Українська народна казка". А ще з задоволенням дивилися постановку угорської народної казки "Лисичка та двоє жадібних ведмежат"  лялькового театру РДБ "Рукавичка" за участю учениці 6-Б класу  Марічки Колос, учениці 4-Ф класу Віки Колесник, учениці 2-В класу Аліни Колесник під керівництвом Оксани Конопацької.
   



                                                                                                                 

















 







 Як каже народна мудрість "Книга - ключ до знань", тому видаючи щоденно книгу нашим користувачам, ми безмежно раді відкривати їм нові двері до знань.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Книгоманія 2017